(+45) 60 44 44 91 mail@fitnesscomfort.dk
Fitness Comfort er oprindeligt et autosadelmager værksted, der siden 1999 har fremstillet læderkabiner til biler og servicerede især ny-vogns forhandlere med fabrikaterne Audi, Opel, Ford, Toyota, Nissan, Chevrolet, Saab, Skoda og Mazda.

 

Vi ønskede at minimere vores spildtid i en branche, hvor biler ofte blev forsinket fra fabrikken, så vi besluttede i 2009 at finde mere fleksible opgaver, som kunne løses, såfremt der opstod ledig kapacitet.

 

Vi løste bl.a. en opgave for et fitnesscenter, der havde henvendt sig til os, fordi deres tidligere sadelmager var gået på pension. Vi noterede os den ringe standard, der var i de tidligere reparerede polstringer samt i mange af de originale puder. Vi tjekkede forholdene i nogle andre centre og fandt kun tilsvarende forhold. Dette var tydeligvis et marked, der var udpint i form af en intens konkurrence på prisen, således at opgaverne blev løst i den ringeste kvalitet og ofte med ny vinyl oven på vådt og muggent skum m.m.

 

Vores første tanke var at drible uden om dette segment, da discountmodellen ikke harmonerede med vores kvalitets filosofi. Men hvad nu hvis hver enkelt opgave blev tænkt igennem, hvordan ville det påvirke produktets holdbarhed, og hvor ville vi ende prismæssigt!

 

Ved at satse på kvalitet (=lav skadesfrekvens) og en god service er vi blevet markedsledende, når det gælder ompolstring af fitnesscentre og ved udgangen af 2015 leverer vi puder til 231 fitnesscentre samt behandlerbrikse til en række klinikker og enkelte hospitaler, der alle har fået hævet kvaliteten og erfaret, at en god kvalitet skaber besparelser på den lange bane.