(+45) 60 44 44 91 mail@fitnesscomfort.dk

Serviceaftale 3

Mere end 10 ødelagte emner årligt,  Fitness Comfort gennemgår centret med faste intervaller og kommer med anbefalinger. Fitness Comfort leverer, monterer og tager de brugte emner retur.

Centret/klinikken kommer med i vores ruteplan, og vi besøger jer (uden beregning) med  3 eller 6 måneders intervaller (efter aftale) og gennemgår centret og kommer med vores anbefalinger om hvilke puder der bør skiftes. Vi tager billeder af de ødelagte emner og uploader billederne i en dropbox, som er tilgængelig for kunden. De beskadigede puder udskiftes efterfølgende af vores montør inden for 3 arbejdsdage.  Eventuelle puder, der endnu ikke figurerer i vores lagerprogram, bliver afmonteret (vi markerer maskinen med et  ”UDE AF FUNKTION”-skilt) og puden genmonteres inden for maks. 3 hverdage. Ved denne aftale, stilles der ikke krav til noget minimumsantal, og der faktureres ingen kørsels-/forsendelses- eller montørtillæg.  Alle disse udgifter er indeholdt i vores priser.

Fordele:

Centerlederen frigøres til andre opgaver. Man har garanti for, at alle maskiner er gennemgået af en professionel, og de ødelagte polstringer bliver skiftet (se vores ”Kriterier for ompolstring” (PDF dokument). Man har mulighed for at kontrollere opgaverne via vores dropbox og kan via historikken vurdere, om der er maskiner, der misbruges eller, hvorvidt der bør suppleres med andre maskiner. Endelig reduceres skadesfrekvensen på skum til ca. 40% af det totale antal beskadigede emner. Eventuel udskiftning af personalet har ingen indflydelse på pudernes stand.

Ulemper:

Ingen.

Økonomi:

Der er ingen omkostninger til at iværksætte aftalen og ved at være på forkant og skifte overflademateriale forholdsvis hurtigt, efter at det er blevet ødelagt, så reduceres omkostningerne til ødelagt skum. Hvis vi ”redder” skum på 4 emner, svarer det til en besparelse på kr. 1.225,-

Find yderligere informationer i vores folder “Procedurebeskrivelse” (PDF dokument).

Størstedelen af vores kunder benytter denne aftaleform.